19 Eylül 2016 Pazartesi

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MMA TOPLULUĞU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FAALİYETLERİNE BAŞLIYOR


     2014 Yılından itibaren faaliyetlerine devam eden Hacettepe Üniversitesi MMA Topluluğu her geçen gün daha da büyüyerek faaliyetlerine devam ediyor. Topluluk 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında da faaliyetlerine devam ederek yurt içi ve yurt dışında düzenlenecek organizasyonlarda Hacettepe Üniversitesini ve Ülkemizi temsil ederek kendinden söz ettirmeye devam edecektir.
Topluluk kurulmasının üzerinden fazla zaman geçmemesine karşılık 2016 yılı mart ayında Antalya Kemer'de düzenlenen MMA Türkiye Şampiyonasında gençlerde Mehmet YÜCELSOY büyüklerde de Burak HALEFOĞLU Türkiye şampiyonu olarak topluluğa 2 altın madalya kazandırmışlardır. Topluluk sporcuları Eylül ayında Balıkesir Ayvalıkta MMA Federasyonu ve Ayvalık Belediyesi katkılarıyla düzenlenecek olan 8li profosyonel MMA şampiyonası ve amatör MMA şampiyonasına da katılarak Hacettepe Üniversitesini temsil edeceklerdir.
Hacettepe Üniversitesi MMA Topluluğu ekim ayı itibarı ile yeni kayıtları kabul etmeye başlayacak.. Topluluk aynı zamanda üyelerine antrenör ve hakem olabilmeleri için MMA Federasyonu bünyesinde fırsatlar sunarak aldıkları eğitim sonucu ek iş fırsatları sunmaktadır. Topluluk kurucusu ve antrenörü aynı zamanda Türkiye MMA Federasyonu Üniversiteler Kurulu başkan yardımcısı Murat ÇEPEL'dir.